گریس غذایی , گریس خوراکی

گریس غذایی , گریس خوراکی , لیست قیمت انواع گریس خوراکی : گریس ها در صنعت اهمیت بسیار زیادی داشته اند و البته کاربردهای آن ها نیز حائز اهمیت می باشد. در یک تعریف ساده و کلی می توان گفت گریس ماده روانکاری است که از پرکننده در ساختار آن استفاده گردیده تا بتوانند قطعات متحرک را به یکدیگر بچسبانند و این قطعه ها تحت فشار و نیروی جاذبه از هم جدا نگردند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص لیست قیمت انواع روغن صنعتی و گریس های صنعتی و خوراکی می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید :

۰۲۱-۷۴۳۰۴

گریس خوراکی

برای گریس ها تعاریف زیادی مطرح می شود که دو تعریف دیگر عبارت است از:

گریس ماده ی می باشد که به شکل جامد یا نیمه جامد است و در درون روغن از ترکیب یک پرکننده ساخته می گردد. ممکن است از مواد دیگری نیز استفاده شود تا خاصیت های ویژه ی به آن اضافه گردد.

گریس ماده ی است که از مشتقات نفتی ، صابون و یک پرکننده به صورت جامد یا نیمه جامد تشکیل شده است که البته میتواند بدون پرکننده نیز باشد و برای مصارف خاص کاربرد دارد.

از مهم ترین وانکارهایی گریس است که پس از روغن ها در دنیا بیش ترین میزان مصرف را به خود اختصاص داده است که تقریبا این میزان حدودا چهار درصد می باشد. امروزه تجهیزات در مقایسه با گذشته دچار تغییرات و پیشرفت های زیادی شده اند و مزایا و پیچیدگی زیادتر و قدرت بیشتری داشته اند و در چنین شرایطی ساخت محصولات روانکار جدیدی که بتوانند به نیازهای ماشین الات جدید پاسخگو باشند بسیار ضرورت دارد.

وقتی مصرف کنندگان بتوانند میزان اگاهی و شاخت خود را نسبت به ساختار و کارکرد این محصولات بالاتر ببرند قطعا در استفاده بهینه و مفیدتر این محصولات نیز موفق تر خواهند بود.

گریس خوراکی

حالا که تعریفی از گریس را متوجه شده ایم باید در مورد گریس خوراکی اطلاعاتمان را افزایش بدهیم. دو اولویت اصلی تولیدکنندگان نوشیدنی ها، دارو و مواد غذایی شامل سلامت و ایمنی می باشد. استانداردهای حفظ بهداشت و پاکیزگی همانقدر که در فروشگاه های محصولات غذایی اهمیت دارد در اتاق های عمل بیمارستان نیز مهم و ضروری به شمار می رود. وقتی این موضوعات را در زمینه تولید محصولات غذایی ارزیابی کنیم گریس زنی و روغن کاری این تجهیزات اهمیت خودشان را بخوبی نشان میدهند چون به صورت مستقیم گریس خوراکی ارتباط با سلامت جامعه دارد.

گریس صنایع غذایی و خوراکی

روانکارهای که در صنایع غذایی استفاده می شوند عملکردهای بسیار خوبی مثل دیگر روانکارها از خودشان نشان میدهند. این روانکارها وظیفه های اصلی دارد که شامل موارد زیر می باشد:

  • حفاظت قطعات در مقابل فرسایش
  • خوردگی و اکسیداسیون
  • اصطکاک
  • انتقال توان و از بین بردن گرما و حرارت

افزون بر ایجاد آب بندی روانکار باید با واشرهای پلاستیکی و سایر ادوات آب بندی سازگاری زیادی داشته باشد.

در صنایع داروسازی و تولیدکنندگان مواد غذایی این انتظار می رود که روانکارها در مقابل وارد شدن مواد شیمیایی مختلف و آب و بخار به محصولاتی که تولید شده از خودشان مقاومت نشان بدهند و همچنین در برابر فساد نیز مقاوم باشند و با الاستومرها و پلاستیکها واکنشی نداشته باشند و در خود توانایی انحلال قندهای متفاوت را دارا باشند.

این روغنها، روانکارها و گریس خوراکی را باید طبق دستورات بهداشتی و سلامت تهیه کرده باشند و همچنین بدون بو ، غیر واکنش پذیر، بدون مزه و همچنین دارای تاییدیه بین المللی بوده باشند.

دسته بندی روانکارهای خوراکی

  • دسته بندی H1 که در بخش فرآوری صنایع غذایی و محیطهای که ممکن است روانکار با مواد غذایی به صورت اتفاقی تماس داشته باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
  • دسته بندی H2 که در تجهیزات و قطعات وسایلی که در صنای غذایی هستند و در محیطهای که با مواد غذایی ارتباط مستقیمی وجود ندارد مورد استفاده قرار می گیرند.
  • دسته بندی H3 که عموما روغن های خوراکی را شامل میشوند و برای جلوگیری از زنگ زدگی در قلاب، تجهیزات و چرخ های دستی استفاده می شود.